Premis de Pescaturisme Menorca

Fitur: Pescaturisme Premi Turisme Sostenible

Fitur: Pescaturisme Premi Turisme Responsable

Pescaturisme ha guanyat el premi a la millor iniciativa internacional en turisme responsable i sostenible de la Fira Internacional de Turisme  (Fitur) de 2018, entre 56 projectes de 13 països.

El premi, atorgat per Fitur, L'Institut Tecnològic Hoteler i la Fundació Intermundial, ha reconegut la iniciativa de Pescaturisme, per ser "un projecte amb un gran component educatiu i de respecte al mediambient que, a més, proposa una nova font d'ingressos per el sector de la pesca", mitjançant el desenvolupament i l'activació d'un turisme que aposta per unes pràctiques responsables amb el mediambient, l'economia i la societat local.

Més informació en el Blog de Pescaturisme

?


Balears: Pescaturisme Premi Millor Experiència Turística

Balears: Pescaturisme Premi Millor Experiència Turística

Pescaturisme ha guanyat el premi a la millor experiència turística de Balears de 2018 que concedeix el Govern de les Illes.

El Govern balear ha premiat a Pescaturisme per desenvolupar una nova experiència turística a Mallorca i Menorca, que "millora la qualitat de les experiències que s'ofereixen als turistes i suposa una oferta diferencial dinamitzadora de l'entorn". El premi destaca que Pescaturisme és una iniciativa que "emfatitza els trets que fan úniques les Illes Balears, milloren la seva imatge i valora la singularitat dels recursos patrimonials, culturals i naturals de l'arxipèlag, sota criteris de qualitat i sostenibilitat".

Més informació en el Blog de Pescaturisme

‚Äč


Eureka: Pescaturisme Premi Millor Iniciativa Emprenedora

Eureka: Pescaturisme Premi Millor Iniciativa Emprenedora

Pescaturisme és premi Eureka com a millor projecte empresarial i iniciativa emprenedora de 2015.

El premi empresarial es va produir quan el projecte era encara una idea i va ajudar a la seva cristal·lització. El camí emprès per Pescaturisme des d'aquesta data fins ara ha servit a l'Agència de desenvolupament local Palma Activa, que atorga els premis entre més d'un centenar d'iniciatives, per posar-ho d'exemple en cada edició i mostrar als emprenedors que les idees es poden convertir en realitat.